LEDER: Roar Lundby, 936 36 530 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NESTLEDER: Arnfinn Berntsen, 962 32 888 aDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

STYREMEDLEM:Ole Gunnar Stenbrenden, 909 17 720 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

STYREMEDLEM: Lars Perry Øie, 909 75 365 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

STYREMEDLEM: Arne Hovde, 913 27 755 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

VARA 1: Mette Dale Bjørklund, 959 25 210 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

VARA 2: Hege Leigland Nybakk, 913 85 986 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.