Da er vi godt i gang med mai måned, og vintersesongen er over. Hedmark- og Oppland fuglehundklubb arrangerte i helgen Rolf Sevendals minneløp. Her var mange medlemmer på plass, og ganske mange av dem oppnådde fine premier i løpet av helgen. I tillegg hadde vi medlemmer på plass på Grotli og i Storlidalen.

I VK fikk pointer Nyheimgutens Doffen og Erik Løkken 2VK i kvalifiseringen. Irsksetter Myrkveven’s Quattro og Jørn Lunn Olsen fikk 1VK i semifinalen. Quattro leder fortsatt VK-cupen. Kjetil Fosnes og irsksetter «US» Solan fikk 1VK i kvalifiseringen og 2VK i semifinalen. Gordonsetter Femundhunds prins ble premiert alle tre dager i VK. Hans Christian Nordvik fikk med seg 6VK i kvalifiseringen, 3VK i semifinalen og 4VK i finalen.

Torbjørn Stalsberg og KV Kongstorps Lillyhammer fikk 2AK. Engelsksetter Jentenes Bct Saga Chanel fikk to 3AK. Saga Chanel eies og ble ført av Vidar Magnussen. Gordonsetter Jimbalayas Bowie bekreftet sin ledelse i AK-cupen med en ny 2AK. Det er Fredrik Weberg-Larsen som eier og fører Bowie.

I UK fikk Nina Smidtsrøds KV Rampen’s Xme Helt Hærli en ny 1UK. Hærli leder UK-cupen. Den samme premien fikk Grete Haugan Sætrang på sin engelsksetter Skurubergets Pernille P og Oddmund Talberg på sin engelsksetter Høgdebrotets Lady Lexus, som ble ført av Astri Norøy denne gangen. Irsksetter Balbergkampens Hippie og Asgeir Bjørklund fikk to 1UK i løpet av prøvehelgen i Sømådalen.

Britt Einarsen og hennes gordonsetter Bjerkeveiens Kiwi fikk 2UK på Grotli. Kiwi fikk 1UK i Storlidalen forrige helg. Den premien glemte vi i forrige ukes oppdateringstekst. I VK på Grotli fikk Eli Aateigen og Roy Åge Nesset 6VK i kvalifiseringen på irsksetter Red Dubliner Bao Miss Lakris. I Storlidalen fikk engelsetter Royaluras P-Tonic Island og Roy Allan Skaret 1UK.

Hedmark- og Oppland fuglehundklubb gratulerer med gode resultater og ønsker alle sine medlemmer en riktig god og aktiv sommer😊!

pdfHedoppcup_2019.pdf

Vi minner om at fristen for å melde inn prøveresultater, er senest i løpet av onsdag etter den prøvehelgen du har fått en premie! Reglene, poengskjema og tidligere resultater, finner du på hjemmesiden under fanen «jaktprøver».

Sponsor

royal canin logo 2016 large

Kontakt

Hedmark og Oppland Fuglehundklubb
Postboks 59
2301 Hamar

Telefon: 93636530

E-post:

 

 

FB FindUsOnFacebook 320 no

Støtt oss -Grasrotandelen

norsk tipping grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen kan du støtte oss hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Hvis du tilknytter oss som din grasrotmottaker, vil vi motta inntil 5% av din spillinnsats.

Du kan tilknytte deg på følgende måter:
- Hos kommisjonæren
- Via grasrotandelen.no
- Norsk Tipping mobilspill
- SMS, send Grasrotandelen til 2020.
Flax, Extra og Belago inngår ikke i Grasrotandelen.