Vi håper alle har hatt en fin helg på åkrene på Hedmarken - noen kunne reise lykkelig hjem med premie i lomma, mens andre helt sikkert reiste skuffet hjem☺️ Men sånn er livet på prøve, og heldigvis kommer det nye muligheter! Vi har stort sett hatt greit med fugl, og de fleste hundene har hatt sine sjanser uten å lykkes.
Tusen takk til hele superteamet i sekretariatet! 😍 Staben som står på fra tidlig mårra til sen kveld - både før, underveis og etter prøven med alt fra organisering rundt parkering, oppvartning av dommere, utdeling av premier, oppfølging av deltagere, dommer- og terrengkabal, osv👏🏼 En fantastisk gjeng som er god å ha i ryggen! Vi må også rette en stor takk til alle grunneierne på Hedmarken som stiller åkrene sine til disposisjon, det er gull verdt😄 Uten terreng blir det vanskelig å avholde prøve! Og til alle dere dommerne som dag etter dag, år etter år stiller opp for at folk skal få utøve sin hobby - dere er enestående🤩 Tusen takk for at dere stiller opp og er så positive, det er en fryd å ha dere med på laget!
Prøvene på Hamar Vandrehjem er alltid trivelig. Positiv, behjelpelig og hyggelig betjening som tar oss godt i mot og som legger til rette for at vi skal trives!!
Alle sammen, tusen takk for ei hyggelig helg på Hamar🙌🏼😃 Meld dere på Mjøsprøve 2.
Mvh prøveleder’n på Mjøs1👋🏼

Premielister:
pdfPremieliste fredag
pdfPremieliste lørdag
pdfPremieliste Søndag

 

Sponsor

royal canin logo 2016 large

Kontakt

Hedmark og Oppland Fuglehundklubb
Postboks 59
2301 Hamar

Telefon: 93636530

E-post:

 

 

FB FindUsOnFacebook 320 no

Støtt oss -Grasrotandelen

norsk tipping grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen kan du støtte oss hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Hvis du tilknytter oss som din grasrotmottaker, vil vi motta inntil 5% av din spillinnsats.

Du kan tilknytte deg på følgende måter:
- Hos kommisjonæren
- Via grasrotandelen.no
- Norsk Tipping mobilspill
- SMS, send Grasrotandelen til 2020.
Flax, Extra og Belago inngår ikke i Grasrotandelen.